Fredag - Sista april!


Vi kom hem i från Emma, Mange och Thindra för ett tag sedan. Vi har varit där och grillat och ätit gott. Och myst lite och haft trevligt med barnen. En super eftermiddag och kväll med några av dom bästa helt enkelt! :)
Och Thindra blir bara större o större. Jag vet inte vad det är men jag tycker att hon har växt så otroligt mycket under tiden vi inte har setts. Men det är väll så antar jag. Alexander knatade iaf runt för fullt hemma hos dom. Och han skulle promt gå över en tröskel som lutade nedåt hela tiden. Han druttade ett par gånger. Men gjorde inte illa sig iaf. Det är ju huvudsaken. Roligt att det gått så snabbt nu! :)

Tack för en super dag/kväll familjen S.E. Och för maten och efterätten. Mums! ;) Önskar jag kunde vara lite flink och duktig och laga mat sådär själv jag med. Men jag är världens kassaste på att laga egen mat. Hej korv med makaroner typ hehe! :)

Fredrik är ute på vift. På vägen hem så stannade vi till vid en mack där vi såg att F:s pappa var. Han var ute med raggarbilen så Fredrik hoppade av där och åkte med honom. Alexander skulle ju endå sova och jag sätta mig här. Så det gjorde inte så mycket. Han lär ju få komma ut han med! :)

Nu ska jag kika vad för kul det blir på tv. Eller kika om något nytt kommit ut på nätet. Ha en fortsatt trevlig valborg!

Torsdag


För en stund sedan kom jag och Alexander hem i från en liten promenad till affären. Nu har vi hunnit med en dusch för hjärtat och han ligger just nu och äter sin kvällsvälling. Vi får se hur det går i kväll. Jag önskar och hoppas att han somnar innan 20. Men det visar sig hur det blir med den saken.

Annars då? I morgon är vi bortbjudna hem till Mange och Emma och Thindra på lite grillning och sådär. Det ska bli jätte trevligt. Vi hade ju iaf inga andra planer för sista april så det här blir helt perfekt. Och då får man äta grillat för första gången i år med. Mumma! ;)

Vad ska ni göra i morgon på sista april? Vara med familj? Festa?

Nu ska jag vänta in att Alexander somnar sen blir det att bädda ner sig i soffan och glo tv. Hejs!

Onsdag


Jag känner mig som en zombie. Alexander är inte alls sig själv gällande sömnen. Han vaknar på nätterna ( i bland ) och håller sig vaken ett bra tag. I natt då vart han skogstokig om jag skulle försöka lägga ner honom i sängen även fast han var så otroligt trött. Det enda som hjälpte var att han fick ligga på mitt bröst och mysa. Och att jag skulle kittla honom lätt med fingrarna i ansiktet så det kittlade till. Det tyckte han var mysigt. Han vart inte alls hispig som han annars blir när han är trött om man skulle kittla honom. Utan nu stormyste han. Men han ville endå inte sova. Sammanlagt satt jag uppe med honom i famnen i 2,5 timme och han blundade till och från hela tiden.

Jag tycker så otroligt synd om honom. Jag menar jag vill ju att hans sömn ska fungera. Likadant är det vid nattning. Jag vet inte vad det är som har hänt. Förr har vi bara behövt lägga ner honom i sängen och sen har han somnat inom 10-15 minuter efter det att han har druckit välling. Men inte längre. Det är jätte tråkigt. Nu ställer han sig upp. Gallskriker och har sig. Vi försöker aktivera honom så mycket det bara går. Vi går ut med honom. Åker och gör saker. Ja you name it. För att han ska vara trött om kvällarna. Men inte ens det verkar hjälpa. Jag vet inte om det är någon separations period som är just nu. Runt året eller vad det kan tänkas vara. Jag vill bara att han ska få sova som vanligt igen. Fan också! :(

Nu på eftermiddagen ska vi i varjefall dra på oss kläder och knata ut till någon lekpark och hoppas det är bart så att Alexander kan få knata runt lite. Han går bättre och bättre i skorna nu. Men han kan snubla till på dom i bland så man får hålla ordentlig koll. Jag måste hitta ett par bra sandaler och ett par bra tennisskor. Så att han till sommaren. Har någon tips? Kom gärna med tips på bra och lätta tennisskor. Det är främst det jag är ute efter nu.

Alexander sitter i sängen och kommer nog knoppa in vilken minut som helst och snart kommer Fredrik hem med mat och då ska vi käka sen åker han till jobbet. Han jobbar eftermiddag så han kommer hem i natt. Så jag ska försöka ha en riktig myskväll med Alexander med bad och bokläsning och lite annat. Så håller jag tummarna att det ska hjälpa. Sen får vi leka en massa när vi går ut. Hoppas Jonna orkar följa med bara. Roligt sällskap. Men hon var inge pigg stackaren. Så vi får se hur det är senare med henne.


Hej svejs..