Tacos mys...


Nu har vi ätit våran nyårsmiddag hehe. Tacos vart det. Smarrigt värre hörni. Jag verkligen älskar tacos. Och sen att man kan variera det hur mycket man vill med, det gör det bara ännu godare och roligare. Tex som Fredriks familj, dom har banan till. Det har inte vi i vår familj. Vi i vår familj ( när jag bodde hemma ) hade fresh iland dip. Det har inte dom osv. Men som sagt super smarrigt.

Nu blir det bara lite mys här hemma och invänta år 2011.
Som snart kommer. Och då kan jag börja använda min almanacka med ;). Yeeeyyy.

Kelly ligger och snoozar som vanligt hon här bredvid.
Men hon vaknar nog till närmare 20-21 och vill äta lite igen.
Angående henne så har jag fått börja ge ersättning nu eftersom hon inte är nöjd med bara amningen. Jag kommer inte att ge mig i första taget med amningen. Men hon kommer även att få tillägg ändå. Så att hon blir nöjd. Det har inget med att hon går upp dåligt eller så. Hon går upp jätte bra och precis som hon ska. Men hon kanske brås på storebror och då kommer hon att äta mycket.  Men enbart för att hon ska bli nöjd får hon tillägg. Annars har vi en kinkig Kelly här hemma :).

Nu sitter jag och kikar på turner & hoch. Så grymt rolig komedi :). Se den.

101231 - Fredag ( Nyårsafton )


Ja i dag är det sista dagen på året. Gud vad snabbt detta år har gått. Framförallt om jag ser till hur mycket Alexander utvecklats och växt. På julafton förra året var Alexander mini mini tyckte man. Då var han 7 månader gammal. Nu är han snart 20 månader, alltså snart 2 år. 2 år.. shit säger jag bara. Tiden springer fram.

Och nu har vi fått Kelly med. Och i dag blir hon hela 4 veckor. Man kan knappt förstå att det redan gått så lång tid sedan förlossningen. Otroligt endå. Den 3:e blir hon alltså 1 månad gammal. Otroligt, mer kan jag inte säga. Tiden går super snabbt.

I dag blir det att mysa med min älskade familj. Vi ska göra i ordning tacos senare i eftermiddag och mysa framför tv:n. Är det något bra på tv i dag/kväll?

Grabbarna ska åka i väg en sväng nu och handla till maten och hälsa på hos farmor och farfar. Så jag och Kelly blir ensamma en stund. Skönt det med faktiskt. Får vi mysa lite extra :).

Ha en underbar nyårsafton allihopa!