Eclipse..Seriöst jag finner inga ord. Jag har nu sett eclipse. Och ja ? jag är mållös. Den är tokgrym. OCH en ännu läskigare grej är att hela filmen var mer eller mindre exakt samma som jag föreställt mig när jag läste boken.
Alltså bilderna man målar upp i huvudet. Helt sjukt vad bra den var iaf.

Det första jag sa till Fredrik i princip när jag ringde var. Du vi ska på bio snart igen. Jag mååste se den igen.
Och nu längtar man bara ännu mer till breaking dawn film 1 släpps i november nästa år. Tänk då när den släpps. Då är jag tvåbarnsmamma. Och den lille redan 1 år nästan. läskigt egentligen. :)


MUMS! ;)

 

Filmen är gryyyyym återigen. Jag ska den igen, om inte två gånger till! ;)

 

 

100630 - Onsdag


Jag kom i från stan och arbetsintervjun för någon timme sedan. Det gick jätte bra. Och nu är det bara en sak som fattas sen kör jag i gång. Det känns skönt och framförallt helt rätt. Så nu är det bara att avvakta.

Strax är det dags att klä på Alexander och traska fram till vårdcentralen och tandläkaren för Alexanders första kontroll där. Det ska bli spännande och se hur han reagerar jag hoppas att han är snäll och medgörlig i dag.

Sen efter det ska vi hem igen och då hoppas jag att piggve ( Alexander ) vill sova en liten stund så att mormor inte får en gnällspik att handskas med medans mamma är på bio. Men då är han nog trött. Han är redan trött men vägrar sova just för tillfället bara.

Åh vad jag längtar till i kväll. SOM jag har väntat och väntat på att denna kväll ska komma. Om ni bara visste. Det här är stoooort för mig. ECLIPSE. shises. Känns dom om det var i går jag satt och räknade ner och då var det baaara sex månader kvar till premiären. Jösses säger jag. Jag kommer att sitta som fastklistrad i biostolen. helt paralyserad haha. Nu jävlar smäller det som sagt.