100331 - Onsdag

Vi kom hem från kyrkis för en stund sedan. Vi var dit med Emma, Thindra, Sara och Inez. Var riktigt roligt faktiskt. Och Alexander skulle vara överallt och ingenstans hela tiden haha? Jag tog ett gäng bilder som jag lägger in senare. Efter kyrkis knatade vi alla till centrum. Sara tog bussen hem och sen tog emma sin hem. Alexander och jag gick hem. Väl hemma vart det mellis för alexander. Och nu så ligger vi och vilar. Om en stund ska jag börja göra mig klar för att gå hem till jonna ett tag. Sen ska vi se bio kl 19. Wolfman blir det. Hoppas att det är en bra film. Nu ska jag fortsätta vila. Hej svejs!

Skit internet...


Jag är så arg och less på det här internet så att jag kan spy nu. Nu har jag suttit så här i ca 3 veckor nu va?
Utan att kunna ladda upp några nya bilder i bloggen. Mitt internet säger i från helt enkelt.
Jag blir så less. Jag läntar till andra kommer. Jag vet, jag vet.. jag tjatar om det men ni förstår verkligen inte hur frustrerande det är att ha massa bilder man bara vill visa er alla. Jag nästan gråter varenda gång jag sitter vid den här datorn. Men vet ni i morrn kl 00.00 nollställs internet så då kan jag ladda upp bilder igen. YEEEEHAA! ;)

Me like it a lot...

100330 - Tisdag


Haft mys förmiddag har vi haft. Vi har legat o varvat vila med bus hela förmiddagen. Vid ca 10 tog alla en låååång siesta och det behövdes verkligen kan jag lova. Dock så vaknade vi sent. Men jag tror Alexander tyckte det var skönt med.

Mitt på dagen tog vi en promenad hela familjen ner till centrum. Vi knatade in på affären som Alexanders farmor jobbar på så att hon fick hejja på barnbarnet sitt hehe! ;) Och sen passade vi på att handla lite små grejjer.
Vi mötte upp Sara strax före 15 tror jag. Så vart det lite prat och sen gick Alexander och Fredrik hem och jag och Sara gick en sväng till biblioteket. Vart lite prat även där. Trevligt. Jag följde med henne till bussen och jag sen gick jag hem till mina grabbar.

Alexander somnade inte som jag trodde att han skulle göra. Så jag satte fart med maten och Fredrik busade med Alexander. Åt och Alexander började bli grinig som vanligt om kvällarna. Men så fort han fick smaka på mammas köttfärsås så vart han lugn igen. Dock hade han redan käkat 1 fullportion plus efterrätt så jag förstår inte hur ännu mer får plats i den där lilla magen. :S Det är för mig en gåta.

Alexander somnade nu precis runt 18.30 och Fredrik ska snart i väg till en vän.

Så jag blir hemma o har myskväll ensam. Det blir mycket bra på tv i kväll.