Furuvik med dom bästa! ♥
Vi hade en underbar dag jag och Alexander tillsammans med Elisabet och Klas,
Emma och Thindra och Nathalie och Neo.
Vi bara stor myste hela dagen lång. Barnen fick åka lite karusell. Vi lunchade och kikade på djuren.
Helt kanon dag. Dock var Alexander lite svår sövd på dagen. Men till slut somnade hjärtat som tur var.
Annars hade han inte orkat med att åka någon karusell. Som sagt kanon dag med dom bästa! ♥

Men jag är sönderbränd i ansiktet och på armarna efter dagen. Känner nu efteråt att jag verkligen skulle ha smörjt in mig. Men men, är huvudet dumt får kroppen lida. Jag måste även ha åkt på solsting när jag kom därifrån. Jag drack minimalt med dricka och vatten under dagen. Så när jag väl kom hem fick jag världens huvudvärk och sen däckade jag i soffan i ungefär 3 timmar med illamående. Hua... men efter lite sömn och en alvdeon var jag på banan igen tack o lov. Så jag orkade ta mig ut och handla lite flott mat och nu blir det strax sängen. Men först ska jag se Danska unga mödrar på webben. Jag missade ju det i dag eftersom jag sov.

100531 - Mors dag!Ja i dag är det alla mammors dag. Jag fick en riktigt skön sovmorgon i dag av mina älsklingar. Dom åkte i väg tidigt och jag fick sova ut. Det var hur underbart som helst det kan jag lova! ;) Tack mina underbara. ♥

Sen har vi även till stan och handlat lite. Var in och köpte lika cykel korg och cykel lås som jag har till mamma med. När vi endå var inne. Hon vart riktigt glad! :) Och så vart det lite inhandling till fikat i morgon som jag och Alexander ska ha med oss. Festisar och lite sådant! :) Så det blir nog riktigt mumma. Men sen köpte jag även solskydd till Alexander utifall att det blir lika varmt i morgon som det var i dag. Då är det lika bra att handla hem det så att jag kan smörja in honom innan vi åker och under dagen. Jag vill ju absolut inte att han bränner sig. Och det är ju lätt hänt om det är första solen för honom som han utsätts för. Men nu är det köpt iaf! :)

I kväll blir det bara lugnt. Jag ska försöka lägga mig tidigt. Vill ju vakna i tid i morgon så att man slipper stressa. Men har man en son som gärna tar sovmorgon så blir det svårt att iiiiiinte göra det med! ;) Han brukar ju få sin välling vid 6-7 sen hinner jag bara ut i köket för att skölja flaskan så sover han igen 1-2 timmar hehe! :)


Nej nu ska jag en sväng till affären igen. Lite som fattas till i morgon. Måste skynda mig med affären jag ska till stänger snart. Men ha en bra söndag kväll allihopa hej svejs! :)

Bloggsvar!


Nu har även jag skaffat bloggsvar. Så undrar ni något så är det bara att klicka på " Fråga mig " i menyn till vänster och ställa er fråga! :)


Och genom att jag fick detta fick jag även 3 invites. Så är det någon som är sugen på en invite. Skriv erat bästa sommar minne i detta inlägg sen väljer jag ut det tre bästa! :)