Spec mvc besök!


Nu har jag varit på mötet med spec mvc.
Läkaren gjorde en undersökning för att se hur det såg ut. Och jag var öppen två cm. Och tappen var nästan utplånad det var bara kanske någon centimeter kvar nog närmare en halv. Så han trodde att jag till och med kunde vara tillbaka på förlossningen redan i kväll.

Önsketankar säger jag.

Men jag fick en tid för igångsättning på fredag kl 8. Men även där trodde han att jag skulle hinna komma in innan. Så jag hoppas på det. Men känns samtidigt skönt att ha tiden på fredag. För då vet man att det är då hon kommer. Jag tror inte att hon kommer innan fredag. Jag har väldigt svårt att tänka mig det. Så jag ställer in mig på fredag jag. Men som sagt super skönt att jag har fått tid för igångsättning nu. Så nu ska jag hem och bara försöka ta det lugnt. Först hämta lill hjärtat på dagis.

Tur att Alexanders farfar skjutsar i dag och hjälper mig med det. Annars hade jag inte fått hem honom. Hej hej!

Nervös


Nu börjar jag få lite fjärilar i magen. Usch, har samma känsla som när läkaren rakt ur luften berättade inne på det där lilla rummet att jag skulle bli igångsatt med Alexander. Det var rena rama chocken. Något jag verkligen inte väntat mig. Men det här kommer gå bra. Nu är det ju jag som vill det själv.

Nej update kommer senare om hur allt blir. Håll tummarna.


101130 - Tisdag [ BF I DAG ]


I dag gott folk är jag helt fullgången. Ärligt trodde jag inte att jag skulle ta mig hit ett tag under graviditeten. Ett tag trodde jag att jag skulle få före bf för att sen återgå till den här känslan att jag kommer att gå över.

Jag har fortfarande sammandragningar som i går.
Som kommer med ca 5-10 mellanrum. Så alltså ingen förändring där. Men jag har ju som sagt mötet i dag. Så jag hoppas att hon kommer att ta till sig det jag säger och lyssna på mig. Jag hoppas verkligen det. Och att mina sammandragningar har gett resultat.

Just nu har jag tvättstugan. Panik i sista sekunden som vanligt. Några grejjer jag glömt tvätta. Tur att man inte behöver gå ut för att komma till tvättstugan. Grabbarna sover för fullt än dom. Men jag ska väcka dom nu vid 8.00 så att Fredrik får skjutsa Alexander till dagis och sådär. Sen har jag lite att göra under förmiddagen här. Lika bra att försöka hålla i gång utifall att jag blir kvar i dag. Jag tror dock inte att jag blir det. Men OM då är det lika bra.

Bestäms det för en igångsättning.
Så blir det ett blogginlägg via mobilen. Så ni är uppdaterade iaf :). Nu är ju många som föjer bloggen nu. Så lite roligt för er att veta med kanske. Om ni har följt min blogg just pga graviditeten.

Men ha nu en bra dag alla. Jag ska försöka ha det. Men det är inte svårt att inte börja få lite smått panik heller.

Hej svejs..