101031 - Söndag


Kom ni i håg att ställa tillbaka klockan från 03.00 till 02.00?
Usch jag vill verkligen inte att helgen ska vara slut.
Den har gått för fort. Men det är nog mest för att F jobbade i går. Då känns det inte som att det blivit helg förän i dag. Men men på ett sätt är det ju possitivt i och med att veckorna går. Och det närmar sig bf sakta men säkert.

I går var det prick 1 månad kvar till bf.
Spännande. Återigen som jag skrivit så får hon gärna komma om två veckor vore ypperligt. Men tyvärr ingenting jag råder överhuvudtaget.

Hon sparkar mindre o mindre nu iaf.
Jag känner att hon bökar omkring där inne och ser det utanpå magen. Men det är inte lika intensivt som förut. Men det är ju för att hon börjar bli så stor. Det är ju bara att tänka sig själv, hur skulle det se ut om jag var nerpackad i en flyttkartong liksom? Hur mycket skulle jag kunna röra mig? Inte ett jäkla jota :). Läskigt endå att dom inte mosas när dom ligger därinne i magen. Det tänkte jag på när Alexander låg i magen med. Otroligt hur kroppen fungerar egentligen.

Nu är det inte roligt att vända sig i sängen heller från höger eller vänster.
Fyfasen vad ont det gör. Det är så att man håller andan och tar i och nästan kastar sig till den andra sidan. För att det ska gå så fort som möjligt. Valross AB. Men snart så, snaaaaaart är det över tack och lov.
Sen är det nog med barn. Iaf som vi känner nu. Två är perfekt. Men sen vet man ju självklart inte vad som sker i framtiden. Men jag har väldigt svårt att se framför mig att jag vill ha fler barn. Men som sagt vem vet.
Om inte annat så gör just detta ( foglossningen + sammandragningarna ) att jag drar mig för att skaffa fler. I och med att bm säger att foglossningen bara blir värre för varje graviditetet. Så nja det räcker nu.Mina grabbar är ute på vift en sväng nu dom.
Och jag ska strax göra mig klar. Sen får vi se vad vi hittar på. Jag är sugen på att åka ut till mamma eller till stan och göra något. Men vi får se vad som händer och fötter. Det visar sig. Det känns som om klockan är så mycket fastän den egentligen inte är det. Det kanske är för att vi ställt tillbaka klockan? Att man vinner en timme nu.


Ha en bra söndag på er ♥

Natti!


Nu är det sängen som gäller för hela slanten. Båda min grabbar ligger o drar timmerstockar redan. Så jag ska joina jag med. Är superduper trött. Får ju sovmorgon i morgon. Undebart :).

Natti natt!

Vintertid


Nu är det officiellt vintertid.

I natt kl: 03.00 ska klockan ställas tillbaka till kl: 02.00. Dvs att vi får sova en timme längre än innan.Så glöm för alldel inte att ställa tillbaka klockan nu.
Då blir det lite sovmorgon i morgon med ;)