110428 - Torsdag


Hej hej!

Lugnt här hemma för tillfället. Alexander leker på sitt rum och Kelly somnade precis till. Så då passar jag på att skriva ett inlägg här. I dag blir det bara lugnt här hemma. Vi skulle ha träffat Tessan och Melker men grabbarna var dåliga så det får vi skippa i dag. Men det blir nog en sväng till lekparken med Alexander lite senare efter lunch iaf.

I dag är jag dock sjukt trött. Jag skulle lätt kunna gå och lägga mig och sova i flera timmar. Men det kan man ju inte med två barn. Men det vore underbart om det gick, just i dag, just nu. :) Men sova får jag göra sen.

Snart dags att göra lunch med. Jag har inte den blekaste aning vad vi ska laga i dag. Det får bli något lätt. Jag tror att det blir korvstroganoff. Men vi får se. Det vore ruggigt gott iaf. Synd bara att vi inte har vanlig korv hemma :/. Det är obligatoriskt att ha både falukorv och vanliga hotdogs i korvstroganoffen. Annars är det inte godkänt ;). Äh, vad tusan nu vart det massa dravvel. Jag äär trött.

Hej med er!

Ny klocka


När F slutade jobbet var vi ner på stan en sväng samt gjorde en del ärenden så som att handla osv.
Väl nere på stan sprang jag för att handla klockan jag fastnade för. Både en svart och en limegrön fick följa med hem. Jag är sjukt nöjd. Även om klockan är i plast så är den superbekväm att ha på sig och riktigt frän med till utseendet tycker jag. Så jag är kanon nöjd. Det kommer verkligen att bli fler färger utav denna underbaring. Vita skulle komma på fredag kanske den får följa med hem den också!? :)

110427 - Onsdag

Morrn morrn på er!

Här hemma har vi varit vaken ett tag. Alexander valde att göra morgon extra tidigt i dag. Redan vid 06.30. Så vi är redan duschade o klara här hemma nu. Sitter och funderar på om vi ska ta oss ner på stan en sväng i dag. Kanske luncha där nere eller något. Sen är jag även på jakt efter en ny klocka så vi får se om jag hittar någon om vi knallar ner.

Nu blir det lite mys med barnen