Br Leksaker


I dag var vi ner på stan och mötte upp Emma med barn. Det blev en fika och lite tittande i affärer. När dom åkt hem så tog jag och barnen en sväng inne på BR Leksaker. Och som vanligt blir Alexander helt till sig när han ser leksaker och framförallt bilar. Direkt han såg bilarna där inne skrek han rätt ut. Så vi köpte 2 stycken 3 pack med bilar där inne.

Och när vi kom hem var det någon som bokstavligen försökte slita sönder kartongerna. Men med lite hjälp i från pappa så fick han dom till slut. Och sen försvann han in en lång stund på sitt rum för att leka med bilarna. Det är så roligt att se att han älskar bilar lika mycket som vi.

Apropå bilar:
Alexander hade även fått åka i farfars raggarbil i helgen som var. När det var cruising och det hade varit oerhört uppskattat i från prinsen. Han hade suttit som ett ljus. Och dom gånger man nämner farfars bil så nästan skriker han rätt ut. Han älskar farfars bil. Han har en dodge dart. En svart. Och den avgudar han hehe.

Snoriga barn


För några dagar sedan började barnen bli snoriga. Det var då i fredags när jag åkte till sthlm som jag märkte av det.

Jag trodde det bara var någit tillfälligt. Men jag hade fel. Jag tror att detta beror på draget i vår lägenhet. Vi har ventilations öppningar vid varje fönster. Enligt hyresvärden ska alla dessa vara öppna året om. Dom måste vara öppna för att lägenheten ska, ja ventileras. Men det är omöjligt. Har man dom öppna då är det rena vintern inne. Så förra vintern fick vi stänga dom, plus tejpa igen dom. Annars hade vi inte klarat vintern. Speciellt inte vi som bor på ett hörn.

Det var svinkallt och barnen snorade hela förra vintern. Jag hoppas verkligen inte att det blir så nu. Gaaaaaah....

Nejonögon


Ni må tycka att jag är äcklig, men jag bara älskar nejonögon. Och i dag när jag kom att tänka på morfar som var den som bjöd mig på det för första gången, så blev jag så sugen.

Man kanske ska handla lite nejonögon någon dag?! ;)