110227 - Söndag


Denna helg har varit lugn.
I Fredags var vi bara hemma och tog det lugnt. Sen på lördagen så kom mamma och var barnvakt till barnen. Och då åkte vi hem till Sussie och Mange och umgicks. Jag och Fredrik provade även buzz ör första gången. Svinroligt var det. När jag får råd sen är det verkligen något som kommer att införskaffas. :) Me want buzz.

I dag vart det även jobb 16-21. Skönt med lagom pass sådär på kvällen. Det funkar perfekt så som vi har det nu och ha dom passen.

Super skön helg med andra ord.

Älskar mina underbara barn så otroligt mycket ♥.

110225 - Fredag


Förmiddagen började inte vidare bra
. Båda barnen har haft skrik maraton här hemma. När den ena har slutat har den andra börjat. Och Alexander har blivit expert på att direkt Kelly skriker till så ska han ha all uppmärksamhet utav någon anledning. Han skriker naturligtvis inte varenda gång. Men han ska iaf komma med en leksak , vilja komma upp i famnen eller något sådant iaf.

Det kan bli lite frustrerande när man står där med två skrikande barn. Så i dag fick jag sitta i nästan en halvtimme med båda barnen i famnen framför tv:n. Mina armar var något möra efter det haha. Men det var självklart super mysigt med. ♥ Älskade ungar.


Nu vilar Kelly och Alexander fikar framför barnkanalen.
Snart läggdags för hans del och då är det lagomt till Kelly vaknar för maten och en vaken stund. ♥

110224 - Torsdag


Min hals är som ett rakblad.
Det känns då som det när jag hostar iaf. Sen när man turligt nog inte hostar då blir halsen så torr att man får hostattacker till slut. Nej fyfan säger jag bara. Och som om inte det vore nog så har jag blivit snorig med. Jävla skit också. Halsen kan jag ta, men snoken nej,nej och åter nej. Jag blir tokig när det rinner ur ena borren för att sen byta sida till den andra. Jäkla förskylning som sagt.

Det enda jag hoppas är att min förskylning går barnen obemärkt förbi.
Och att den inte försöker sätta klorna i dom med. Jag spritar händerna hela dagarna känns det som här hemma. Så jag hoppas att dom ska klara sig.

Just nu är grabbarna ute och handlar.
Jag skickade dom att handla nässpray så att man slipper det där med att ena borren blir täppt men inte den andra. Så jag hoppas att dom inte glömmer den.

I morgon kommer mamma/mormor och Sabina/moster o Constantin/barnens kusin och hämtar Alexander är det tänkt så ska dom ner på stan och mysa lite. Käka ute och sådär. Jag och Kelly skulle ha följt med. Men nu ser det inte ut som om det blir något sådant för vår del. Super tråkigt när man väl ska ut och göra något :(.

Nej nu är det dags att göra i ordning lite krubb till Kelly och ännu en kopp the till mig. Jag lever på dessa koppar med the och honung nu om dagarna. Det enda som lindrar lite i halsen åtminstone.


Have a great day..