110131 - Måndag


Så var det sista dagen utav januari med
. Usch vad tiden springer fram. Om bara två dagar är Kelly 2 månader. Läskigt snabbt har det gått.

Vi kom hem i från byn för ca en timme sedan. Jag var där för efterkontroll hos min barnmorska. Allt såg super bra ut. Och jag vägde mig med för första gången sedan Kelly kom. Vågade visa - 10 kg. INTE ILLA pinkat ;) Det syns ingenting på mitt utseende. Men det där behövdes som pushning nu inför min omställning av livsstil. Go stephanie :).

På vägen hem stannade vi för att handla. Så även det är gjort.


Alexander är fortfarande lika grinig och hängig. Fortsätter det såhär får jag gå till läkaren med honom. Han är även uppsvälld runt ögonen. Det vet jag inte vad det är. Hör det till att han är förskyd så förstår jag. Men annars vet jag inte :/. Hmm, svårt det där.

Nu ska jag väcka min underbara son.
Så ska vi börja med maten är det tänkt. Och sen när älsk kommer hem blir det mysmiddag för oss. Mums.

Vi har förresten fått tid till Kelly på barnkliniken med. Dock vet jag inte om det gäller det här med ersättningen och eventuella allergin eller om det är då hon ska göra ultraljudet på hjärtat. Det återstår att se. Man kanske kan ringa och höra?

Nej väcka sötnosen nu


Gratis design 2


[ Klicka på designen för att se den i sin helhet. ]

Denna design är det fritt fram att ta bara min länk sitter kvar i menyn.
För att ladda hem designen går du HIT.

Dålig Alexander

Jag blev hemma i dag pga nattens helvete. Jag trodde att det skulle sluta med ett besök på akuten. Alexander har vaknat till och från hela natten. Första gången var han så varm att jag fick sitta och badda honom med handduk efter att han fått alvedon. Dom här Förbannade tänderna. Alexander reagerar så starkt när han ska få tänder. Jag hoppas att det bara är tänderna iaf. Och inte något mer. Jag är iaf inställd på en lika natt i natt. Nu är nästa projekt att få i honom mat. Han är inte vidare sugen på något som man förstår. Men ha en bra dag ni iaf....