Onsdag - 110727


Hallå hallå!

Varit tyst här i bloggen några dagar. Det är för att jag har jobbat och stått i och haft fullt upp. Men nu är jag tillbaka.

I dag var vi och storhandlade. Det vart massa gotta ( nyttigheter självklart ). Så i morgon blir det kycklingsallad till lunch. Mums.

Vi var även och tittade på en expedit hylla som en tjej skulle sälja. En vit, precis en sån som jag letat mig galen efter. Dvs begagnat. Då jag tycker att det är både för dyrt och onödigt att köpa nytt. Iaf när det gäller sånna där möbler. Så då var vi förbi så jag gick in och kikade på den. Den var superfin. Så den ska vi åka och hämta i morgon. Hon hade även en trofast förvaringsmöbel som hon skulle sälja. Även den vit. Jag vart bra sugen på den med. Men vi får se hur det blir. Jag vill att allt ska vara vitt i Alexanders rum. Iaf möblerna. Så vi börjar med att byta ut förvaringens i hans rum. Så får förändringen ske allt eftersom. Det kommer att bli klockrent där inne när jag är klar med allt jag vill ha klart där.Då kommer det att bli skit fint. Jag ska bara hitta en fin fondtapet dit in med. Jag har en jag vill ha. Men vi får se hur det blir.

Sen ska vi byta förråd med i morgon. Vi ska plocka bort allt ur vårat förråd som vi har kvar där vi bodde förr så att vi får hit allt. Det kommer att bli superskönt att få det gjort. Så slipper man tänka på att man har saker där borta med.

Nej nu blir det sängen. Natti natt.

Söndag - 110724


Hallå hallå!

Här har det varit dött i ett par dagar. Men jag / vi har haft fullt upp. Man har inte riktigt tid att sitta och slöa vid datorn. Och kvällstid så har jag mest bara varit in en snabbis eller via telefonen. Smidigast och enklast det. Men det kommer update om både våran skansen resa och lite annat. Och jag kommer även att uppdatera i viktbloggen här i dagarna. Men just nu jobbar jag för fullt. Jag har jobbat 13 timmar i dag. Och kommande två dagarna blir det 18 till. Så som ni märker finns inte så mycket tid till annat. Men håll ut uppdatering kommer vilken dag som helst.

Annars får ni passa på och mysa och ha det underbart med era nära och kära. ♥

Jobb


I dag ringde chefen över ett " område " som jag brukar jobba i och frågade om ett par turer hon undrade om jag kunde jobba. Jag kollade upp om det gick och det gjorde det. ( Man lär ju dubbelkolla med karlen sin ) haha.

Men det roligare var att hon ringde personligen. Det har jag aldrig varit med om på något utav ställena jag arbetat på inom vården. Då det sköts via en annan enhet som sitter och ringer in vikarier. Antagligen hade kanske PFV som enheten kallar sig inte folk. Eller så ville hon just att jag skulle jobba och gillar mig och det arbete jag gör. Jag hoppas på det sistnämnda fastän det första överväger. Men äh, håller mig till det sista ;).

Roligt var det iaf att hon ringde mig. Har som sagt aldrig varit med om det.
Men nu blir det iaf jobb sön, mån, tis. Underbart. Jag gillar verkligen mitt jobb. Och jag är tacksam mot mig själv att jag verkligen gav det en chans även fastän jag var så skeptisk mot det förr i tiden.