Olycka

I dag hände en olycka med barnen. Alexander kommer i full fart och slänger sig på golvet och slår i Kellys näsa/panna?! Jag vet inte riktigt vad det var då det gick så fort. Men snuttan vart förstås jätte ledsen ( Alexander var inte brydd det minsta ). Men det vart en smäll på ett sånt ställe att det kom lite blod i från näsan till och med.
Jag (hönsmamma ab) kastade mig på telefonen och ringde 1177. Men tanten där lugnade ner mig och berättade lite saker jag skulle hålla koll på. Lite vet jag ju själv sedan innan, det här med att man ska hålla koll på måendet, om dom spyr etc. Men var skönt att få prata med någon så man vet riktigt.

Snuttan vart inge dålig som tur var.
Och blodet rann aldrig, eller hur man nu ska förklara på bästa vis. Det kan inte ens ha varit några droppar. Det syntes bara lite utanför näsan. Men lika hemskt ändå. Mitt lilla snuttehjärta. Usch jag fick sån panik att jag fick tårar i ögonen. Man vet ju aldrig vad som kan hända. Hur försiktig man än är kan sånna här saker hända ändå. Tanken på att barnen kommer att göra illa sig hundra gånger minst innan deras 18 års dag är skrämmande ju för böveln. Nej fy, tur att det gick bra iaf.

Min sambo har blivit med iphone i dag


Haha jag måste bar skriva om det. Dels för att jag tycker att det är så roligt. Fredrik som inte är den där som är innepinne snubben har nu skaffat en iphone. Han hämtade ut den i dag. Och nu ligger den på laddning.

Så nu får vi se om han blir lika beroende som alla andra verkar vara utav sina iphones. Själv så kommer jag nog aldrig att skaffa en iphone. Om jag inte får en gratis då vill säga. Just nu står det mellan Htc, Sony ericsson, eller samsung. Har dock inte valt vilken jag vill ha sen. Men jag är ju en sucker för sony ericsson. Jag älskar deras telefoner. Enkla att använda osv. Men vi får se.

Roligt för älsklingen iaf att ha något nytt att fippla med.
Då kanske till och med jag har chansen att utnyttja PS3:an i bland haha.

Underbar eftermiddag i lekparken med barnen


Ja det är vad vi har haft. När F åkt till jobbet gick vi i väg och hämtade ut mitt paket.
Det var skalbyxorna, skaljackan och fleecen till Kelly. Ett rött set som jag visat tidigare. Super nöjd är jag. Men hon har då allt att växa i nu :).

Efter det traskade vi till lekparken här utanför och så la jag ut en filt till mig och Kelly.
Alexander hade även med sig sina sandleksaker. Men dom var inge vidare roligt i dag tyckte han. Roligast var att springa till det lilla lekhuset bredvid den stora sandlådan. Riktigt varmt och skönt var det ute. VI mumsade lite fika som vi köpte på affären och bara hade det mys. Underbart var det ♥ Den enda som saknades var Fredrik. Men vi får ta en mys dag i boulongern någon dag i stället.

Väl hemma så var båda barnen super trötta även fastän klockan var strax före 18.
Var svårt att få dom att hålla sig vakna. Båda vart gnälliga och trötta. Så med lite mat i magen så somnade dom som två änglar. Så nu är det tyst och lugnt här hemma. Jag har slagit upp ett glas sprite och gjort i ordning två mackor till filmen jag ska se nu. Undrar bara vilken man ska välja att titta på?

God kväll på er