Meandi hos Malin


Nu på eftermiddags/kvälls kvisten har jag varit hem till Malin för att kika nya kollektionen från me&i. Såå fina kläder så det vart lite beställt. Kul nu när man kan beställa åt båda pojke och flicka. Så detta fick barnen:

TILL KELLY: Strl 74/80TILL ALEXANDER: Strl 110/114
Måste faktiskt säga det att det bästa köpet jag gjort i klädväg till Alexander var just en meandi t-shirt som heter " gamla bilar ". Jag fullkomligt äääälskar t-shirten. Kvaliten är super och passformen håller sig tvätt efter tvätt.
Jag har faktiskt inte varit med om något annat ställe som har bättre kvalite på sina t-shirtar. Men även dom andra kläderna är ju i bra kvalitet med. Jag rekomenderar verkligen meandi:s kläder. Hade jag haft råd hade jag nog köpt hela kollektionen även mamma kläderna ;).

BILDER: Lånade i från Meandi,s hemsida. MEANDI

BVC med Kelly!


Tidigare i dag var vi till bvc jag och barnen.
Kelly hade tid för vaccination. Sen vart det även mätning och vägning. Hon väger nu 5,848 gram och är 61,5 cm lång. Liten kicka men hon följer sin kurva iaf och det är huvudsaken. Det kanske drar i väg mer snart vem vet.

Vaccinationen gick bra. Även fastän det gjorde ont i mamma hjärtat. Usch. Sen var inte Maritha bvc sköterskan poppis vill jag lova. När Kelly kom upp i min famn efter att ha blivit omplåstrad och låg mot min axel så ställde sig även M upp o pratade till Kelly och då vart det livat. Kelly som precis då hade slutat gråta. Börjar gallskrika och ser ut som hon sett ett spöke. Snuttan. Men det gick bra sen iaf ♥

Alexander busade under tiden ute i lekrummet. Men han fick även tag i sprutorna kelly skulle ha. Dock kom han inte till skada på något vis. Han är slug min son. Haha. Och smart, otroligt smart. Varken jag eller vår bvc sköterska märkte att han tog dom och ändå stod vi båda inne i rummet. Ruggarns sötunge

Vikt: 5848 gram
Längd: 61,5 cm