Jag friade i tv till min älskade!


Från början:


Jag mejlade till tv6 då jag såg att dom sökte personer som vill antingen hälsa till själva tv6 killen eller fråga honom om han kunde hälsa någonting åt tex mig eller någon annan.
Så jag fyllde i det jag ville att han skulle säga. Och skickade i väg det och höll tummarna. Dagen efter får jag ett svar i från sofie på tv6 där hon svarar att tv6 killen ska säga min hälsning på lördag strax före 21 :). Super kul.

Fast då befann jag mig på kryssning.
Men jag gjorde klart för Fredrik att han var tvungen att titta på tv vid denna tid och på 6:an men varför sa jag så klart inte. Han förstod lite att något var i görningen. Men mest rädd var han för om HAN skulle visas på tv. Han frågade hela tiden vad det var. Men jag stod fast vid det och sa bara att han skulle titta på tv vid den denna tid. Men hursomhaver. Jag åkte på kryssningen med tjejerna. Och när vi satt och åt där vid strax efter 21 så ringde jag upp honom. Alla satt och lyssnade spänt runt bordet haha.

Jag har nog aldrig hört honom så chockad någonsin kan jag säga. Han hade verkligen inte väntat sig det där. Men han var jätteglad och svaret var JA. Så nu ska vi planeragiftemål. Det ska bli så kul. Han är verkligen den jag vill leva resten utav mitt liv tillsammans med. Det finns ingen som honom. Han är min andra halva.


Länk till tv6 intervju med mig: http://www.tv6.se/tv6-r%C3%B6sten/frieri-i-rutan


Det ska bli så spännande att se klippet senare. Iiih jag är överlycklig ♥

I"m in love... Hoddiehoddie.se


Jag har sett dessa i olika bloggar och på nätet och jag är heeeelt såld.
Jag tycker att dom är så vrålcoola så det finns inte. Jag har alltid problem med att krångla med kablar och liknande när jag är ute och går.

Men förstå om man hade denna underbaring, då skulle man slippa allt sånt.
Det är bara att plugga i din iphone, mobil, mp3 etc och sen dunka på musik så det står härliga åt det.

Jag skulle vilja ha den svarta eller den gråa. Jag är kär, dom är störtcoola! ♥[ Bilder lånade i från hoodiehoodie.se ]

Cinderella 28 Maj 2011


Nu är jag hemma igen efter en toppen kryssning med Tessan, Elin och Sara.
Det har varit super kul. Och vi har ätit så god mat så jag storknar. Enda jag tjatat om fram till denna kryssning var ju just buffen. Den är/var så sjukt god. Vi har haft det riktigt bra. Började med att vi boade in oss i hytten o sådär. Sen vart det att göra sig klar för kvällen. Vi tog även lite gott att dricka i hytten.

Sen åt vi sen middag på food garden.
Det vart fläskfile med någon chilimojs för min del. Jag kommer inte i håg exakt vad det var. Men riktigt gott var det. Och till det vart det en lingon-tini tror jag den hette. Den var tyvärr inte lika god tråkigt nog.

Efter det vart det till hytten och sen varvades kvällen med surr med olika roliga personer och fun club och club seven. Det har varit en kanon kryssning. Och jag längtar bara till nästa då jag får ta med mig Fredrik. Då är det även tänkt att vi ska ta en lite mer finare hytt och åka en kryssning och bara rå om varandra och mysa. Det ser jag fram emot med.

Lite bilder från kryssningen:


Tack för ett underbart dygn tjejer ♥