Alexanders cykel

I går fick vi hem en cykel efter min kusins tvillingpojkar som Alexander fått. Dock var den utan stödhjul och en modell större än " 12" tummaren. Men jag hoppas att det ska gå iaf. Tydligen hade pojkarna ( min kusins söner ) haft den som första cykel efter trehjulingen. Så jag hoppas att det går bra.

Så innan vi hämtade barnen på dagis i går svängde vi förbi biltema och köpte stödhjul, en vimpel så att han ska synas och en sån där motor man sätter på handtaget. Hjälm har han sedan tidigare. Jag ska bara hitta den. Haha.
Jag gömde den då han skulle leka med den och kasta den och grejja. I bland lyckas man gömma det så bra att det tar en evighet att leta fram haha.

Jag kommer fota och filma. Allt ska såklart förevigas hehe. :)

Menyn

Här lyser jag med min frånvaro hehe.

Nej skämtosido. Jag håller har arbetet på att få till det här med menyn som ligger i inläggen här på bloggen. Enda sidan som fungerar som den ska just nu är startsidan här på bloggen och det är riktigt tråkigt. Jag vill ju att ni ska kunna gå tillbaka i arkiven och läsa med så klart. Så jag jobbar stenhårt på att få till det.

Så håll ut, förhoppningsvis kommer det vara klart till i kväll.

Ha en fin fredag alla!

Akuten

Sedan i förrgår när vi var hemma hos mamma har mitt hjärta levt sitt egna liv. Så i går blev det en tur upp till akuten för prov på både hjärta och lungor och dom lyssnade och gjorde EKG osv. Som tur var, var alla proverna bra men dom kunde inte förklara varför hjärtat slog i otakt eller slog dubbelslag eller för den delen varför jag har ont i mellanåt. Men skulle det fortsätta så får jag åka in på ett 24 timmars EKG där jag läggs in och dom får titta närmare på hjärtat.

Men nu verkar det lugnt. Enda som är , är att jag är lite snorig. Suck. Så jäkla tråkigt. Men bara härda ut. Skola i dag. Och dit måste jag. Får se först om det blir en sväng till en tjej och hämta ett klädpaket till Alexander.
Senare hinner jag inte då F har bilen till jobbet.

Jaja nog pratat nu ska jag leta kläder som vanligt. Fan att grejjerna inte kan ligga på samma ställe hela tiden. Något jag ska investera i är en snygg/söt/praktiskt mindre garderob till Kellys rum sen. Den stora fula ska bort. Enda som är bra med den är att den täcker dörren vi inte vill ha synlig. Men annars fyller den ingen funktion direkt.

Jaja nu blev det rörigt. Nu ska jag göra mig klar och åka och hämta klädpaketet. Ssom tur var kunde jag hämta det redan nu på morgonen. Härligt.

Ha en bra dag alla! Det ska jag ha iaf.