Trött och slut..Ögonen är rödsprängda, huvudet är tungt, jag är seg som få. Och på toppen av allt tror jag att halsen börjar bli öm med. Usch nej. Jag känner mig verkligen inte bra nu. Jag vet inte vad det är och jag kan inte sätta fingret på det heller. Antingen är jag utarbetad eller så är det något annat. Jag tror att det är dessa arbetstider som gör att jag känner mig såhär. I längden är det inte bra. Jag måste ha ledigt någon dag iaf. Och tack och lov har jag ledigt i morgon. Så då ska jag bara umgås med familjen. Men jag ska passa på att sova ett par timmar på förmiddagen när barnen är på dagis.

Det behöver jag verkligen känner jag. Sen ska vi hämta Kelly tidigare i morgon då vi har läkartid för hennes rosslande. Jag håller tummarna att hon får någonting som hon kan ta dagtid med. Den medicinen hon har nu underlättar bara under nätterna. Det börjar bli riktigt irriterande nu att hon rosslar FORTFARANDE.. Jag vill att dom tar det på allvar någon gång ordentligt. Så att hon får bra mediciner. Suck. Men men.. ja skitsamma. Nu ska jag kasta mig i säng. Helt slut.. godnatt!

NamnnapparI dag hade namnnapparna som jag beställt kommit med posten i dag. Super söta måste jag säga. Dock har några redan gömts utav Alexander och dom har varsin nu så jag har enbart bild på två stycken. Jag är super nöjd måste jag säga. Och dagis fröknarna kommer att jubla. Dom har sådant sjå att veta vems napp som är vems. Och det förstår jag. Men nu kommer det problemet inte att beröra mina barn tack och lov. Hua om jag skulle se att dom har något annat barns napp i munnen. Visserligen använder inte Alexander napp på dagis men han har en ligger där utifall att något skulle hända. Och han blir otröslig tex. Då är nappen bra att ha.

Vill ni beställa namnnappar gör ni det här: Namnnappen.se

Nya foppisar till Alexander

I dag passade jag och Fredrik på att åka till några affärer dom timmarna barnen var på dagis.

Det blev en sväng till dollar som det alltid brukar bli. Där jag brukar bunkra med tex tvål och liknande. Men jag brukar även fynda foppa tofflor till Alexander och i dag hade dom fått in nya såg jag. Så då passade jag på att köpa ett par nya tillhonom. Tråkigt nog fanns det inga i Krllys storlek. Jag får titta någon annanstans i stället.

Men som vanligt blev han eld o lågor över dessa nya foppisar. Precis som jag trodde. Han hadr tydligen sprungit runt i dom hela dagen söthjärtat. Kul att han gillade dom.

Dom kostar 20 kr på dollarstore. Som hittat. Fanns i några färger ( helfärgade ) samt några med mönster.