Diaper cake, blöj tårtaHär är resultatet utav mitt pysslande. Denna blöj tårta fick Fredriks lillasyster då hon för några veckor sedan fick en dotter. En liten Alicia. I tårtan ligger lite smågrejjer och utanpå den dekorerade jag den med nappar och skedar samt två en nalle och två par strumpor. Det var verkligen ett roligt pyssel. Men mycket vika, rulla osv. Men så värt det. Jag tror att den blev väldigt uppskattad. Och jag kommer verkligen att göra en till. Så nu får ni mina vänner sätta fart och skaffa barn hehe :)

Jobb, jobb, jobb

Nu om dagarna är det mest jobb för min del. Annars så flyter allt på som vanligt. Mrn bloggen blir lidande men jag lovar att det kommer bli mer inlägg.

Internet här hemma bestämde sig för att ge upp för några dagar sedan med. Så jag hoppas att det kommer igång här i morgon. Känner mig minst sagt stressad utan det. Har madsa dom behövs göras vid datorn.
Men tur sånna här gånger att man har en iphone iaf. Som är lätt att uppdatera här med.

Jag har även bliviy loppiambassadör. Men jag kommer att skriva mer om det senare när jag har internet här hemma.

Jobb i morgon med 13 - 21. Härligt.

Meandi

Ett utav mina absoluta favorit barnklädes märken är Meandi. Deras kläder är så luftiga, perfekt passform och framförallt Alexander älskar dom. Han har flera tshirtar i från Meandi och det är just dessa som håller tvätt efter tvätt. Det är verkligen väl investerade pengar att köpa kvalitets kläder i från Meandi.

Nu har jag fått chansen att få recensera ett plagg ur kollektionen. En sweatjacket till Alexander.
Den här ovan. Det ska bli spännande att se om han även gillar dom långärmade tröjorna därifrån.

Första intrycket är, WOW.
Tyget känns luftigt och bra och elastiskt och rörligt. Det jag letar lite efter när jag tittar efter barnkläder. Barnkläder ska vara sköna att leka och busa i. Jag återkommer efter att Alexander har fått chansen att testa tröjan/jackan. Spännande.
Jag vill även passa på att tipsa er om att Meandi just nu söker säljare från hela sverige.

Så är ni intresserade utav ett extra jobb på sidan av ert vanliga jobb eller under mammaledigheten, som Meandi säljare titta in på deras hemsida. MEANDI. Eller skicka ett mail till  saljare@meandi.se