Jobb helg

 
Första dagen av arbets helgen är gjord. Riktigt seg var jag i dag. Konstigt det där hur det kan vara.
Men kvällen har flytit på och nu är jag hemma. Redo för att hoppa i säng. I morgon ringer klockan 6.00 så då är det bara att kasta sig ur sängen och tillbaka.
 
Nu kastar jag mig i sängen för ett par timmars sömn. Godnatt! OVER n OUT!
 

Dockvagnar till barnen

 
 
 
Då jag vet sedan tidigare att A älskar att leka med dockor och vagnar så har jag fyndat två vagnar åt barnen som dom kan leka med här hemma. A älskar redan den blåa lilla vagnen. Den andra var jag och hämtade i dag på kvällen så det ska bli spännande att se vad barnen säger om den. Jag tror att det kommer att bli en riktigt hit.
 
Lite roligt var det efteråt när jag kom hem med den andra vagnen och insåg att den bredvid den andra såg ut som en riktigt vagn på grund av storleksskillnaden. :)
 

Alexander

I natt har vi haft riktiga problem. Eller snarare jag och Alexander.
 
För andra natten i rad har Alexander vaknat och varit orolig. Natten till i går vaknade han och var orolig bara. Men somnade snabbt om. Natten till i dag var rena kaoset. Han var så hysterisk stackaren. Och ingenting verkade hjälpa. Jag vet inte om han drömde en mardröm eller om det handlar om alla nya intryck på dagis.
Dom har en annan avdelning på dagis nu som kommer från ett annat dagis. Det blir rubbningar i deras vanliga rutiner och det verkar som om Alexander är extra känslig mot just sånt här.
 
Även en utav Alexanders fröknar har tyckt att han inte riktigt varit sig själv senaste två dagarna.
Jag vet inte om det är något som är övergående eller om detta är en fas. Det återstår att se.
 
Jag tror helt enkelt att han är trött och slut. Så simpelt tror jag att det är. Det är klart att det är jobbigt att vara på dagis nästan varje dag. Samma som en annan är bra slut efter en veckas arbete och nästan stupar i säng på fredag kvällen.
 
Jag håller tummarna att den här natten blir bättre och att han slipper vakna även i natt iallafall.