Mitt första Easyline pass

 
 
 
I dag gjorde jag mitt första Easyline pass. Och död är nog bara förnamnet. Jag hade förstått redan innan att jobbigt, det skulle det ju såklart bli. Men sådär jäkla jobbigt det kunde jag inte ens drömma om haha.
 
Jag var riktigt skakig efteråt och snacka om att hela kroppen var i obalans. Men samtidigt på ett sjukt härligt vis.
Och jag kommer definitivt att köra fler Easyline pass. Dock kanske varva mellan 30 minuters passen och 45 minuters passen. Jag kanske gick lite hårt ut med att köra på ett 45 minuters pass på en gång. Jag vet inte jag!? Men samtidigt jag grejjade det ju :)
 
Men det roliga var att en av mina gamla fröknar från lågstadiet var med på passet. Och ja vad kan hon vara i dag 70? över det med tror jag. Och hon körde verkligen på. Så roligt att se. Vi har inte setts på år. Det var häftigt och träffa henne och se att hon fortfarande håller i gång. Hon var till och med lärare åt min mamma när hon gick i skolan. Så ni kan ju tänka er. Krut-tant AB. Amazing.
 
Så vill jag med bli när jag blir gammal. Jag vill fortfarande hålla i gång. Och kunna gymma och träna. Det är faktiskt väldigt modigt att gå in ensam och ställa sig i grupp där ålder ligger på en medel av 20-35 och komma och köra järnet. Bra jobbat E.
 
 
 
 

Kommentera här: