Update: Träning + kost

I dag tog jag med mig barnen till gymmet för första gången. Och det gick faktiskt bra. Det ända jag tyckte var lite tråkigt var att jag mitt uppe i träningen var tvungen att springa i från för att byta blöja på Kelly. Det hade jag tagit förgivet att dom nere på barnpassningen gjorde nämligen. Men jag hade fel. Och man får endast ha dom där 1,5 timme så det var snabba puckar med att byta på henne. Men jag fick iaf träna lite grann och det är det som är grejjen.
 
Det känns verkligen super att ha kommit i gång. Nu gäller det bara att hålla i det här. Jag har tränat tre dagar i rad nu. Och det känns faktiskt bättre och skönare för varje gång. Och i morgon ska jag gå på mitt första pass tilsammans med Tessan. Spännande. Jag hoppas bara inte jag tuppar av eller något haha. Men det ska nog gå bra det där.
 
Jag fortsätter fortfarande med måltidsersättningarna och nu har jag även köpt hem dessa
.

 
Och jag har även hunnit testa dom. Helt klart godkända. Ska jag välja en jag tycker bäst om så blir det nog den till höger med kaffe smak. Då jag verkligen är en stor kaffedrickare så kanske det säger sig självklart!? Jag vet inte jag hehe.
 
Men jag måste säga att jag längtar framåt i tiden. Tills jag går av denna VLCD period och går över till VLC.. Det känns som om jag ständigt är sugen på att tugga på något. Men jag antar att det är just för att jag inte gör det, alltså tuggar!? Det blir väldigt enformigt att bara dricka, dricka, dricka. Men nästa Fredag är jag klar. Då går jag över på VLC. Så jag ska handla på mig lite olika maträtter tänkte jag. För sen väntar ju 10 veckor med enbart det. Och ser jag inte resultat efter det ja då vettefasen. Nu vid invägningen i onsdags på gruppmötet hade jag gått ner ca 2 kg. Det är minus. Kanon. Men inte så mycket som jag hade önskat att det var tråkigt nog. Jag kände mig nog lite besviken där på mig själv. Då dom flesta gått ner kring 5 kg. Men man ska ju inte jämföra såklart. Men det kommer det att bli ändring på. Skam den som ger sig.
 
Jag har en kanon coach som jag känner mig 100 procent säker med. Och jag tror att det är A och O för att lyckas det med. Jag behöver ha den där pressen på mig. Att veta att jag har ett mål jag måste uppnå. Att uppnå det mål jag satte sist kommer jag inte att lyckas med, det vet jag. Det skulle ha varit - 7 kg. Lite väl saftigt med tanke på att jag legat sjuk. Men visst ska jag klara det till nästa gång allt.
 
Och jag lovar att att bli bättre på att uppdatera. Det har varit väldigt mycket nu. Men bloggen är som min lilla bebis. Och jag kommer alltid tillbaka.

Kommentera här: