Time off

 
Nu är jag ledig i tre dagar. Fredag, lördag och söndag. Ruggigt skönt ska det bli. Efter att ha jobbat två helger i rad dessutom. Då är jag värd lite ledig tid.
 
I morgon kommer dagen att bestå utav storhandling och att plocka här hemma, eventuellt även skoköp åt barnen. Det visar sig om det hinns med. Sen blir det " familjemiddag " med mamma o syster med respektive. Trevligt. Inte varje dag det sker. Och sen på lördag blir det lite trevligheter för min del. Något jag verkligen längtat till. Det känns som att jag verkligen behöver lite " time off ". I varjefall i ett par dagar. Som nu över helgen.
 
Så jag ser fram emot att det ska bli en riktigt trevlig helg. Och i morgon måste jag på jakt efter något att ha på mig lördag. Tips? Jag är så kass på det här med kläder. Till mig själv. Haha! :)

VC och röntgen


I morse skedde det en liten olycka här hemma. Alexander ramlade/snubblade i Kellys rum vilket resulterade i vad som troligtvis är en rejäl stukning eller sträckning utav knät / benet.
Han fick lägga sig och vila under förmiddagen men han klagade på att direkt han stod på benet så gjorde det ont. Så vi valde att ringa 1177 och rådfråga. Och det blev en akut tid på VC som där tyckte att vi för säkerhets skull skule åka och ta en röntgen på knät då han klagade och hade ont.
 
Sagt och gjort vi begav oss dit. Och det gick super bra. Jag var lite nervös över hur han skulle reagera på alla stoa maskiner osv. Men jag pratade med honom om just dom och berättade att det skulle vara en stor kamera som tog kort på hans knä och som såg det onda i knät om det var något. Och jag berättade dessutom att jag skulle få ha en fin väst på mig. ( Det vet jag sedan tidigare att föräldrar o anhöriga som är med har under tagningen. ) Och han var verkligen super duktig. Han lyssnade och låg så fint där på britsen medans dom tog röntgade. Sedan fick vi vänta en stund och sedan blev det hemgång.
 
Söthjärtat så även till sköterskan som arbetade där på röntgen att han visst skulle hem och sova nu.
Men jag förstår honom. Ingenting får mig så trött och stressad som sjukhus. Jag vill bara därifrån. Ända gången jag inte ville det var när barnen kom då. Annars är det bara ett stressmoment.
 
 

Ledig dag

I dag har varit en riktig slödag. Men jag har fått undan lite skit som legat och skräpat här hemma och som körts till återvinningen. Det är ett måste att rensa ur i bland.
 
Jag var nere i förrådet i förra veckan och sorterade och städade så gott jag kunde. I tre timmar stod jag där nere. Syns det någon skillnad? Nej inte ett skit. Det ser exakt lika ut som tidigare. Bara att det nu finns en väldigt smal gång att ta sig fram där inne via.
Jag förstår inte vad för skit man egentligen har ligger där. Vissa saker kommer jag inte åt alls. Det måste fixas ett förvaringssystem av något slag där nere. SUCK!
 
Nu KAFFE... i morgon är det nya tag på arbetet igen. I love it! :)