Tillbaka..

 
Jag har valt att ge bloggen ett nytt försök nu. Och verkligen ta tag i den. Jag har saknat att skriva.
Men samtidigt har inte lusten funnits där överhuvudtaget.
 
Det har hänt mycket i mitt liv. Och prio ett under ett par månader har varit arbetet. Då jag hade ett vikariat under 4 månader som var på heltid fram till och med sista mars. Men nu är jag återigen timvikarie. Men apropå arbete så ringde dom i dag och frågade angående sommaren. Så nu har jag det klart att blir heltid juni, juli och augusti iaf.
Det är bara att hanka vidare som timmis. Men det är ett arbete i vilket fall. Och jag älskar det.
Det är som gjort för mig. Och jag trivs super.
 
Och jag har även hunnit med att lämna in ansökan till komvux om att börja studera till hösten. Självklart är det till undersköterska. Då det inom ett tag/månader/år kommer att bli obligatoriskt i mitt yrke. Vi vårdbitäden kommer att försvinna mer och mer tyvärr. Men samtidigt är det förståligt med. En utbildning väger ju tyngre. Fast man i bland kan tycka att erfarenheten ska väga lika mycket. Men det är lika bra att jag tar tag i det nu då det är det här jag vill arbeta med.
 
Så håll tummarna för mig runt midsommar att jag kommer in på dom kurserna jag sökt till och att jag får börja plugga. Det vore verkligen härligt
BARNEN
 
 
Barnen växer på så det knakar. Och jag blir förbryllad över hur lillgammal dom är. Kelly pratar som hon inte gjort annat och Alexander likaså. Han skenade i väg på bara en vecka rakt upp och ner där strax efter att vi hade varit till logopeden. Och han har så roliga och intressanta funderingar över saker och ting. Så vi kan ha riktigt intressanta diskussioner i mellanåt han och jag. Och Kelly är verkligen ett energiknippe utan dess like. Vår lilla dam är en liten fröken som verkligen vet vad hon vill. Och får hon inte som hon vill så får hela kvarteret höra det, hehe.
 
Dom är otroliga och får mig att må så otroligt bra.


VIKTEN
 
 
Sen har vi vikten. Det har gått bra. Sakta men bra. Vågen står nu på 82 kg och den går sakta nedåt. Det känns härligt att man kommer i kläder som legat så länge i förrådet. Senast i dag tvättade jag en kofta som jag ska använda här någon dag. Det är verkligen en härlig känsla. Och jag är glad i dag att jag har sparat så mycket.
Någonstans i bakhuvudet hade jag nog att jag en dag skulle ta tag i det här med vikten. Oh därför sparat det.
Det finns kläder som är ända ner i storlek 34-36 men dit vill jag inte komma så dessa rensade jag ut i dag och ska kasta. Jag har fått barn och jag kan inte begära allt för myket. Kroppen förändras så är det ju.
Men jag mår bra i dag. Men jag har 10 kg kvar till sommaren att gå ner. Så nu är det fullrulle med promenaderna. Och jag försöker gå så mycket jag kan. Men det krashar lite i bland med arbete och barnen och så. Men jag försöker iaf.
 
Men jag ger mig inte i första taget. Vågen ska stå på 70 kg till sommaren. :)
1 Elli:

skriven

Fina fina du ❤

Kommentera här: