LdB Hydra Sensitive, Apple & Aloe Vera

 
Detta är min nya favorit här hemma. Doftar underbart gott och verkligen beroendeframkallande.
Och den gör huden mjuk och len.
 
Jag undrar om denna även finns som showergel? Tål att kikas upp.
Då skulle den verkligen få flytta in i mitt badrum. Liksom denna fått flytta in i min handväska.

Potatisgratäng..

Som alla vet som känner mig så är jag världens mest kassa människa på att laga mat. Jag kan verkligen inte laga mat. Och visst det är väll kanske min brist på intresse för matlagning och bakning som gör att jag inte kan med.
 
Men jag har tagit mig i kragen här sista tiden och jag vill verkligen lära mig. Den enda mat som jag gör och som jag är duktig på att göra är min egna korvstroganoff, fisk med äggsås och fläskfilégryta. Resten blir som det blir. Ätbart, men gott ? Det är diskuterbart.
 
Men i dag tog jag tummen ur och gjorde faktiskt potatisgratäng. Som Bella lärt mig. Visst folk kanske skakar på huvudet och tänker, men jösses vad är problemet?! Men har man inte behövt så är det ju som det är. Jag har inga problem att laga mat efter recept. Men att göra själv det fungerar inte.
 
Men åter till denna potatisgratäng. Den blev faktiskt helt okej. Dock skulle den gott kunnat få stå några minuter till i ugnen. Men nu har jag lärt mig till nästa gång.Och jag ska säga er att det var faktiskt riktigt roligt. Och när det blir gott dessutom. Tyvärr har jag ingen bild då dessa hann slinka ner i magen och i matlådor. Men jag lovar att fota nästa gång. Mumma!
 
Och har ni enkla steg för steg recept. Så tveka inte att höra av er med dessa. Kanske kan jag utöka mitt intresse för matlagning och mina kunskaper.

Avslutning och inskolning!

 
Nu har barnen slutat på sitt gamla dagis. Det känns ska jag allt säga. Bättre pedagoger / förskolepersonal finns verkligen inte. Jag har verkligen känt mig till hundra procent säker med att lämna mina barn där varenda dag. Och alla framsteg som speciellt Alexander har gjort sedan han började där, har jag otroligt mycket att tacka dom fina fröknarna för. Allt han lärt sig, och speciellt hjälpen med talet för hans del.
Dom har verkligen varit otroliga.
 
Och genom detta ville jag och Fredrik ( barnens pappa ) visa vår uppskattning så vi köpte en gemensam blomma och gav till personalen på dagis. Som en liten fin gest från vår sida. Den blev riktigt uppskattad.
 
Men det största tacket är nog till barnens " kontaktperson " dom haft sedan starten. Hon har funnits där i ur och skur. Och har det varit problem så har dom blivit löst på en gång. Tack T!
 
Nu till veckan är det även dags för inskolning på nya förskolan. Eller ja nattis. Vilket jag är super glad över att vi har fått till barnen. Det kommer bli super. Och inget mer stress om mornarna och annat som det varit tidigare nu. Man har halft haft en hjärtattack när man klivit innanför dörrarna på jobbet. Så det blir verkligen skönt. Och jag kunde inte vara gladare.
 
Så nu har jag tagit ut semester nästa vecka så att jag kan vara med barnen hela veckan under inskolningen. Håller tummarna att det går bra. Men det tror jag inte kommer att bli några som helst problem då dom aldrig haft det tidigare vid inskolningarna.