Mina barn ♥

 
Känslan är obeskrivlig. Att vara mamma är det underbaraste som finns. Och att få se dessa två växa, utvecklas och bli små människor är så otroligt fascinerande och häftigt. Vem hade kunnat tro detta för 5 år sedan?
Jag är verkligen lyckligt lottad. ♥
 
Kelly har gjort sånna framsteg nu senaste månaderna att man i bland blir mörkrädd, haha. Hon pratar som om hon inte gjort annat och har riktiga diskussioner. Och i bland får jag stanna upp och tänke efter, sa hon verkligen si eller sa hon verkligen så?! Det är otroligt.
 
Alexander har blivit så stor även han. En liten/stor pojke med många funderingar. I bland kan jag inte svaren. Men vi har vilda pratstunder även vi.
 
Och det extra mysigt att höra på syskonen i bland och deras prat. Otroligt. Jag blir alldeles varm i hjärtat varje morgon när jag ska gå och väcka dom. Det värmer. Och jag tror jag ska spricka över all kärlek som finns i mitt hjärta och som tillhör dessa två underbaringar. Allt jag gör, gör jag för dom.
 
Jag tror nog ingen människa som inte har barn förstår bandet mellan förälder och barn. Det är nästan magiskt. Jag kunde aldrig i min vildaste fantasi tro att man kunde känna såhär för någon annan. Men det kan man. Det har jag fått svart på vitt i dessa två sötnosar. Och dom gör mig så stolt varje dag utav att bara finas till.
 
Jag älskar er ♥ Och jagkommer alltid att finnas där vad som än händer.
1 Sandra:

skriven

Blir varm av att läsa det du skriver.

Kommentera här: