Potatisgratäng..

Som alla vet som känner mig så är jag världens mest kassa människa på att laga mat. Jag kan verkligen inte laga mat. Och visst det är väll kanske min brist på intresse för matlagning och bakning som gör att jag inte kan med.
 
Men jag har tagit mig i kragen här sista tiden och jag vill verkligen lära mig. Den enda mat som jag gör och som jag är duktig på att göra är min egna korvstroganoff, fisk med äggsås och fläskfilégryta. Resten blir som det blir. Ätbart, men gott ? Det är diskuterbart.
 
Men i dag tog jag tummen ur och gjorde faktiskt potatisgratäng. Som Bella lärt mig. Visst folk kanske skakar på huvudet och tänker, men jösses vad är problemet?! Men har man inte behövt så är det ju som det är. Jag har inga problem att laga mat efter recept. Men att göra själv det fungerar inte.
 
Men åter till denna potatisgratäng. Den blev faktiskt helt okej. Dock skulle den gott kunnat få stå några minuter till i ugnen. Men nu har jag lärt mig till nästa gång.Och jag ska säga er att det var faktiskt riktigt roligt. Och när det blir gott dessutom. Tyvärr har jag ingen bild då dessa hann slinka ner i magen och i matlådor. Men jag lovar att fota nästa gång. Mumma!
 
Och har ni enkla steg för steg recept. Så tveka inte att höra av er med dessa. Kanske kan jag utöka mitt intresse för matlagning och mina kunskaper.

Kommentera här: