Ledig

I dag är jag ledig. Och hemma med barnen. Riktigt skönt att få ha dom hemma och rå om dom. Det känns inte som om man gör mycket annat än jobbar. Men så är det ju när man arbetar 100 procent. Men det är så skönt att veta HUR man arbetar varje dag och långt fram. Man kan planera sitt liv lite bättre och det är jag tacksam över.
 
Jag trivs super på nya arbetet och arbetskamraterna är verkligen goa måste jag säga. Det är verkligen ute på landet. Men det blir helt annorlunda. Och tempot ett helt annat. Och på ett vis känns det skönt att arbetet är en bit bort. Och inte precis utanför dörren om man säger så. Det blir en distans på något vis.
Och nu när jag pendlar med bil är det ännu mer smidigt.
 
Vi har även planerat in en liten semester i Juli som vi ska åka på med barnen. Det blir en sväng till Parken Zoo.
Jag tyckte att det skulle passa bra då det bara är 2,5 timmes restid dit plus att dom har både djur och karuseller där. Så nu har vi något roligt att se fram emot. Och det ska bli riktigt roligt. Vi har bara varit i väg en gång på något med barnen och det var för två somrar sen när vi åkte till skansen alla fyra. Men då var Kelly så liten och låg i vagnen hela tiden. Så det blir helt annat nu när hon blivit större. Så då ska jag ladda kameran ;) Och Alexander är super spänd på resan. Så det ska bli jätte kul.
 
I dag är det tänkt att det ska bli storstädning här hemma. Tyvärr förfaller det mesta när jag jobbar vilket är tråkigt. Och sen är det jag som tar tag i det för att jag inte orkar med ett stökigt hem. Så det blir att städa, damma, dammsuga , torka och tvätta i dag. Man ska bara ta tummen ur och börja ;)
 
Sen ska jag även försöka få liv i mina skrivare. Jag är så less på att jag inte har någon :/
Och jag har precis börjat lära mig Excel. Så då hade jag tänkt att jag ska göra lite veckoscheman och handlingslistor och skriva ut.
 
Nej nu är det dags att sätta fart. Hej!

Kommentera här: