Första dagen!

 
Strax ska jag börja knata mot bussen för första dagen på nya jobbet. Spännande. Men nervöst såklart! :)
 
Wish me luck!!

Gotta love weightloss!

 
Jag satt här i dag och funderade för mig själv hur jag mår och har mått.
Det har varit oerhört upp och ner senaste åren. Och allt har kretsat kring vikten. Jag hamnar alltid där i slutändan. Analyserar och funderar, tänker och känner efter.  När jag tog beslutet för snart 2 år sedan. I juni är det två år sedan. Då gjorde jag något jag inte gjort förut. Jag bestämde mig för att ta den här viktnedgången i min takt. Jag skulle intre stressa ner utan tog det tid skulle det få göra det. Jag skulle inte bry mig. Huvudsaken att vikten höll sig borta. Och skam den som ger sig. Jag gått ner 30 kg och dom kilona är i dag fortfarande borta.
 
Bara tanken att jag skulle sitta här två år senare och vågen visar 30 kg minus. Det är en dröm. Ni anar inte.
Nu efteråt förstår jag inte i min vildaste fantasi hur jag orkat!? Orkat jobba, ta hand om äldre där det i bland varit oerhört motigt och jobbigt i mellanåt. I dag kan jag ta trapporna. Förr gick det till exempel inte. I dag går jag raskare än jag någonsin gjort. Det ger mig en oerhörd motivation att titta tillbaka på gamla bilder. Det är därför jag tycker det är så otroligt roligt att lägga upp före och efter bilder hitiills. Just för att jag känner mig så oerhört stolt över mig själv. Att jag lyckats med något som jag trodde var så omöjligt från början.
 
Men jag är stark i mig själv och jag har blivit mer stark med att kilona försvunnit. Självkänslan och självförtroende har sakta kommit tillbaka. Från att bara gå utanför dörren när du måste handla det absolut viktigaste och för arbetets skull. Till att jämt och ständigt vilja vara ute har blivit en stor frihet och lycka.
 
Jag är viktstabil. Jag är awesome. Jag kan bara jag vill!
 - 15 kg kvar.