Monday

 
Det har verkligen varit en välbehövlig ledig dag. Men på någotvis så känns det som om man gör fel i och med att man är hemma. Haha. Lustigt det där. Men så är självklart inte fallet. Jag är ju ledig i dag. Men det känns som om man inte gjort annat än jobbat. Så det blir helgalet  och vara hemma. Men sååå otroligt skönt.
 
I morgon är det i varjefall ett 6:45 - 16.30 pass. Åter till vardagen. Jag har två jobb helger framför mig.
Det var tråkigt att det var denna som kommer då jag verkligen inte hade velat missat cruisingen här i stan som är på lördag. Jag har missat den dom senaste gångerna. Även både gångerna förra året har jag för mig.
Och som den biltok jag är så hade man ju velat vara där. Men det är inte mycket att göra åt det. Jobba måste man. Och speciellt om jag ska ha min jäkla bil innan nästa vinter. Då gäller det att ligga i och jobba.
Jag tänker då inte vara utan bil någon mer vinter. Det funkar helt enkelt inte.
 
Det är inte på grund av lathet utan pga barn och tidspressen som är om mornarna. Det ska gå smidigt och bra. Jag vill inte behöva stressa och vara på jobbet till en minut i 7 varje morgon. Sommar, vår och höst funkar det ypperligt. Men vintertid nej fyfasen.
 
Ja vi får se. Jag hoppas att jag har en egen liten racer i slutet av augusti. Det vore lycka det.

Kommentera här: