Fredag - Sista april!


Vi kom hem i från Emma, Mange och Thindra för ett tag sedan. Vi har varit där och grillat och ätit gott. Och myst lite och haft trevligt med barnen. En super eftermiddag och kväll med några av dom bästa helt enkelt! :)
Och Thindra blir bara större o större. Jag vet inte vad det är men jag tycker att hon har växt så otroligt mycket under tiden vi inte har setts. Men det är väll så antar jag. Alexander knatade iaf runt för fullt hemma hos dom. Och han skulle promt gå över en tröskel som lutade nedåt hela tiden. Han druttade ett par gånger. Men gjorde inte illa sig iaf. Det är ju huvudsaken. Roligt att det gått så snabbt nu! :)

Tack för en super dag/kväll familjen S.E. Och för maten och efterätten. Mums! ;) Önskar jag kunde vara lite flink och duktig och laga mat sådär själv jag med. Men jag är världens kassaste på att laga egen mat. Hej korv med makaroner typ hehe! :)

Fredrik är ute på vift. På vägen hem så stannade vi till vid en mack där vi såg att F:s pappa var. Han var ute med raggarbilen så Fredrik hoppade av där och åkte med honom. Alexander skulle ju endå sova och jag sätta mig här. Så det gjorde inte så mycket. Han lär ju få komma ut han med! :)

Nu ska jag kika vad för kul det blir på tv. Eller kika om något nytt kommit ut på nätet. Ha en fortsatt trevlig valborg!