Hundplågare + kamphundar


HUNDPLÅGARE


Är det någon jag tar ooootroligt hårt på så är det människor som behandlar hundar fel.

Alldeles nyss fick jag bli vittne till en sådan sak utanför mitt köksfönster.

Två yngre tjejer står med en hund precis här utanför. Och denna hund får syn på en tant och hennes mindre hund ( jack russel typ ungefär ) och börjar skälla och hoppa mot den andra hunden. Det är ca 20 meter avstånd mellan dom. Det första tjejen gör som håller i hunden är att smälla till hunden rakt över ryggen så att hunden skriker av smärta. Varpå hunden fortsätter skälla och hon fortsätter att slå och hunden står då på bakbenen i och med att hon antingen håller i öronen på den eller i nackskinnet. Hunden yler / gråter ( som jag brukar kalla det ). När det gäller hundar hör man när dom gnyr när det gör ont. Och ännu en smäll avlöser den andra.

Och i och med att det är en bit bort har jag inte en chans att ropa genom fönstret heller.

Visst Elvis kunde vara så där han med. Men när det hände var det bara att tillrätta visa honom och hålla honom ordentligt i kopplet. Och han var en stor grand danois. Detta var någon ras liknande schäfer eller något. I den storleken såg det ut som. Nej jag blir så jävla förbannad på sånt här. Usch hör fortfarande det där ylande och gnylande.. Fyfan säger jag bara.KAMPHUNDAR...


Sen ännu en sak angående hundar. Min mammas pojkvän har en amerikansk staffordshire bullterrier. Tror jag rasen heter. ( Lowa som jag skrev om som tyvärr sprungit bort, titta här ).

En av mina vänner kopierade min efterlysning jag skrivit på facebook om det här och satte på sin status. Då kommenterar en person vi är bekanta med båda två att - Ja det är skumt när det är så ofta en kamphund försvinner. Svarade hon på statusen. Och då tände jag till. Lowa är för fan ingen kamphund. Folk är så jävla tröga.

VILKEN HUND OM HELST KAN VARA EN KAMPHUND. En liten chihuahua till och med. Bara den kampar. Det är inte den förbannade rasen som gör en kamphund. Utan det är ägaren till hunden. OAVSETT ras. Folk är så förbannad tröga när det kommer till det här. Lowa är supergullig och helt underbar. Med Alexander med. Och jag skulle aldrig någonsin utsätta min son för något jag anser är farligt eller rent av livsfarligt om folk anser att det är. Hon är liten söt och super snäll.

SÅ SNÄLLA FÖR I HELVETE. SLUTA KLANKA NER PÅ RASERNA. DET ÄR ÄGAREN SOM GÖR EN KAMPHUND.
I och med sin uppfostran och behandling av hunden. Och det har absolut inget med rasen att göra.

Titta tex i USA. Där är pitbullen en av raserna som ligger i topp bland barnfamiljer. Varför gör dom det? Tror ni att folk vill utsätta sina barn för fara? NEJ absolut inte. Det är för att i grund och botten är rasen en stabil ras. Men som oturligt nog blivit utsatt för dessa sjuka jävla psykopater som använt dom till kamp och gett rasen/raserna ett dåligt rykte över hela världen.