Onsdag - 110727


Hallå hallå!

Varit tyst här i bloggen några dagar. Det är för att jag har jobbat och stått i och haft fullt upp. Men nu är jag tillbaka.

I dag var vi och storhandlade. Det vart massa gotta ( nyttigheter självklart ). Så i morgon blir det kycklingsallad till lunch. Mums.

Vi var även och tittade på en expedit hylla som en tjej skulle sälja. En vit, precis en sån som jag letat mig galen efter. Dvs begagnat. Då jag tycker att det är både för dyrt och onödigt att köpa nytt. Iaf när det gäller sånna där möbler. Så då var vi förbi så jag gick in och kikade på den. Den var superfin. Så den ska vi åka och hämta i morgon. Hon hade även en trofast förvaringsmöbel som hon skulle sälja. Även den vit. Jag vart bra sugen på den med. Men vi får se hur det blir. Jag vill att allt ska vara vitt i Alexanders rum. Iaf möblerna. Så vi börjar med att byta ut förvaringens i hans rum. Så får förändringen ske allt eftersom. Det kommer att bli klockrent där inne när jag är klar med allt jag vill ha klart där.Då kommer det att bli skit fint. Jag ska bara hitta en fin fondtapet dit in med. Jag har en jag vill ha. Men vi får se hur det blir.

Sen ska vi byta förråd med i morgon. Vi ska plocka bort allt ur vårat förråd som vi har kvar där vi bodde förr så att vi får hit allt. Det kommer att bli superskönt att få det gjort. Så slipper man tänka på att man har saker där borta med.

Nej nu blir det sängen. Natti natt.