Olycka

I dag hände en olycka med barnen. Alexander kommer i full fart och slänger sig på golvet och slår i Kellys näsa/panna?! Jag vet inte riktigt vad det var då det gick så fort. Men snuttan vart förstås jätte ledsen ( Alexander var inte brydd det minsta ). Men det vart en smäll på ett sånt ställe att det kom lite blod i från näsan till och med.
Jag (hönsmamma ab) kastade mig på telefonen och ringde 1177. Men tanten där lugnade ner mig och berättade lite saker jag skulle hålla koll på. Lite vet jag ju själv sedan innan, det här med att man ska hålla koll på måendet, om dom spyr etc. Men var skönt att få prata med någon så man vet riktigt.

Snuttan vart inge dålig som tur var.
Och blodet rann aldrig, eller hur man nu ska förklara på bästa vis. Det kan inte ens ha varit några droppar. Det syntes bara lite utanför näsan. Men lika hemskt ändå. Mitt lilla snuttehjärta. Usch jag fick sån panik att jag fick tårar i ögonen. Man vet ju aldrig vad som kan hända. Hur försiktig man än är kan sånna här saker hända ändå. Tanken på att barnen kommer att göra illa sig hundra gånger minst innan deras 18 års dag är skrämmande ju för böveln. Nej fy, tur att det gick bra iaf.