Jag friade i tv till min älskade!


Från början:


Jag mejlade till tv6 då jag såg att dom sökte personer som vill antingen hälsa till själva tv6 killen eller fråga honom om han kunde hälsa någonting åt tex mig eller någon annan.
Så jag fyllde i det jag ville att han skulle säga. Och skickade i väg det och höll tummarna. Dagen efter får jag ett svar i från sofie på tv6 där hon svarar att tv6 killen ska säga min hälsning på lördag strax före 21 :). Super kul.

Fast då befann jag mig på kryssning.
Men jag gjorde klart för Fredrik att han var tvungen att titta på tv vid denna tid och på 6:an men varför sa jag så klart inte. Han förstod lite att något var i görningen. Men mest rädd var han för om HAN skulle visas på tv. Han frågade hela tiden vad det var. Men jag stod fast vid det och sa bara att han skulle titta på tv vid den denna tid. Men hursomhaver. Jag åkte på kryssningen med tjejerna. Och när vi satt och åt där vid strax efter 21 så ringde jag upp honom. Alla satt och lyssnade spänt runt bordet haha.

Jag har nog aldrig hört honom så chockad någonsin kan jag säga. Han hade verkligen inte väntat sig det där. Men han var jätteglad och svaret var JA. Så nu ska vi planeragiftemål. Det ska bli så kul. Han är verkligen den jag vill leva resten utav mitt liv tillsammans med. Det finns ingen som honom. Han är min andra halva.


Länk till tv6 intervju med mig: http://www.tv6.se/tv6-r%C3%B6sten/frieri-i-rutan


Det ska bli så spännande att se klippet senare. Iiih jag är överlycklig ♥