Avslutning och inskolning!

 
Nu har barnen slutat på sitt gamla dagis. Det känns ska jag allt säga. Bättre pedagoger / förskolepersonal finns verkligen inte. Jag har verkligen känt mig till hundra procent säker med att lämna mina barn där varenda dag. Och alla framsteg som speciellt Alexander har gjort sedan han började där, har jag otroligt mycket att tacka dom fina fröknarna för. Allt han lärt sig, och speciellt hjälpen med talet för hans del.
Dom har verkligen varit otroliga.
 
Och genom detta ville jag och Fredrik ( barnens pappa ) visa vår uppskattning så vi köpte en gemensam blomma och gav till personalen på dagis. Som en liten fin gest från vår sida. Den blev riktigt uppskattad.
 
Men det största tacket är nog till barnens " kontaktperson " dom haft sedan starten. Hon har funnits där i ur och skur. Och har det varit problem så har dom blivit löst på en gång. Tack T!
 
Nu till veckan är det även dags för inskolning på nya förskolan. Eller ja nattis. Vilket jag är super glad över att vi har fått till barnen. Det kommer bli super. Och inget mer stress om mornarna och annat som det varit tidigare nu. Man har halft haft en hjärtattack när man klivit innanför dörrarna på jobbet. Så det blir verkligen skönt. Och jag kunde inte vara gladare.
 
Så nu har jag tagit ut semester nästa vecka så att jag kan vara med barnen hela veckan under inskolningen. Håller tummarna att det går bra. Men det tror jag inte kommer att bli några som helst problem då dom aldrig haft det tidigare vid inskolningarna.
 
 
 

Kommentera här: