Första natten på nattis!

Nu är första natten på nattis avklarad.
 
Det började med att jag åkte raka vägen hem i raketfart i går efter jobbet. Och tog världens turbo dusch.
Efter att hela dagen ha arbetat med massa saker som gör man att känner sig ofräsh hela jag så kände jag att jag knappast ville åka till en förskola så. Sagt o gjort jag tror det tog cirka tio minuter från det att jag klev innanför dörren hemma till att jag satt i bilen igen. Och då skojjar jag inte heller.
 
Väl på dagis blev barnen överlyckliga över att se mig. Men jag försökte hålla mig undan lite och vara i skymundan så att dom fick vänja sig med rutinerna och pedagogerna och sådär. Det enda jag hjälpte till med innan läggningen var att sitta med och äta då även jag åt med dom andra och barnen samt ombyte o tandborstning inför läggningen.
Men när det var dags var det knappt så att jag fick en kram ens, barnen rusade mot sovrummet så jag fick hejda dom och sa att jag ville ha en godnattkram/puss. Sen gick jag över till andra sidan av förskolan.
 
Efter en stund kom en av pedagogerna in och berättade att dom inte somnat än utan låg o viskade lite försiktigt mellan varandra då dom låg i två sängar som stod bredvid varandra. Sen gick han.
Men tio minuter senare var han tillbaka och då sov dom. Och A hade inte heller behövt kliva upp på natten för toabesök och båda sov natten igenom och vaknade strax efter kl 18. Mina två pärlor. Jag är verkligen super stolt. Och dom var så malliga över att ha sovit på dagis. Det gick som sagt utan problem. Mina älskade fina barn.
 
Mig hjärta dom!
 
 

Kommentera här: